All for Joomla All for Webmasters
Ask a question about this product

Be Nano1 Tratament

Review(s) |

Disponibilitate: În stoc

BE-NANO 1 TRATAMENT este un protector hidrorepelent nanomolecular în soluție de alcool, ideal pentru protecția suprafețelor pe bază de siliciu, cum ar fi: sticlă, mozaicuri de sticlă și altele similare, corespunzătoare pentru finisaje sau structuri din ceramică.
Preț cu TVA 95,00 lei

DESCRIERE


BE-NANO 1 TRATAMENT este un protector hidrorepelent nanomolecular în soluție de alcool, ideal pentru protecția suprafețelor pe bază de siliciu, cum ar fi: sticlă, mozaicuri de sticlă și altele similare, corespunzătoare pentru finisaje sau structuri din ceramică.

PROPRIETĂŢI


Pe suprafețe de sticlă cum ar fi cabină de duș, mozaicuri de sticlă, geamuri, ferestre și similare:
• Rezoluție amplă a aderenței apei
• Resturile de săpun și calcar sunt mai simplu de îndepărtat fără utilizarea unor detergenți agresivi
• Ciclu de curățare obișnuită redus
• Utilizare redusă a detergenţilor


MOD DE UTILIZARE


Pentru a permite aderența și o legătură suficientă la substrat, suprafața trebuie să fie curățată cu mare precizie și atenție înainte de aplicare, deoarece de acest lucru depinde stabilitatea tratamentului în sine, precum și rezistența la abraziune.
Suprafețele care vor fi tratate trebuie să fie curățate anterior cu ajutorul unor detergenți comerciali (de preferabil pe bază de alcool sau amoniac) sau cu un detergent special BE-NANO 1 CURĂȚARE, și numai dacă este absolut necesar cu un detergent detartrant.
După ce ați curățat și ați lăsat suprafața timp de câteva ore, aplicați din abundențăBE-NANO 1 TRATAMENT prin pulverizare și uniformizaţi până la uscare completă cu ajutorul unei cârpe din ţesut nețesut. Eventualele resturi care afectează rezultatul pot fi îndepărtate cu ajutorul unei lavete de hârtie și alcool. Nu udați în primele 24 de ore.
Curățați atunci când este nevoie cu alcool sau alt detergent corespunzător pentru geamuri de tip BE-NANO 1 CURĂȚARE.
Dacă este necesar, aplicați din nou, după curățare.


PRECAUȚII


Nu aplicați produsul la temperaturi mai mici de 10°C, temperatura optimă de tratare este cuprinsă între 15 și 25°C. Evitați aplicarea sub expunerea directă a razelor solare. Evitați inhalarea vaporilor. Utilizați mănuși de protecție. Nu fumați în timpul aplicării. Spațiul în care are loc aplicarea trebuie să fie bine aerisit. Pe lângă buna practică de lucru, înainte de a aplica produsul, se recomandă citirea fişelor de siguranță disponibile pe site-ul nostru be-nano.it sau la cererea distribuitorului local, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Nu este potrivit pentru plastic și geamuri satinate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


PROPRIETĂȚILE FIZICE ȘI CHIMICE

Starea Fizică - Liquid
Culoare - Incolor
Miros  -Tipic
Densitatea relativă - 0.790 kg/l
pH - 3,2
Depozitarea - luni în recipientele originale sigilate și la o temperatură cuprinsă între + 10 ° C și + 25 ° C


AVERTISMENTE
Nu aruncați în mediul înconjurător. Pe lângă bunele practici de lucru, înainte de aplicarea produsului, vă rugăm să citiți și fișele de securitate, disponibile pe site-ul nostru www.be-nano.it, la distribuitorul local, precum și instrucțiunile de pe ambalaj. Nu depozitați produsul la temperaturi sub 15° C. Nu ne asumăm răspunderea pentru modificările aduse produsului sau pentru eventualele daune rezultate din utilizarea necorespunzătoare sau eronată a acestuia.
Indicațiile pe care le furnizăm cu privire la caracteristicile produsului și modul de utilizare a acestuia provin din rezultate ale unor teste aprofundate de laborator și tehnice. Cu toate acestea, nefiind posibilă producerea altor elemente de decizie privind modul de utilizare a produselor, informațiile respective  nu trebuie considerate ca obligatorii și nu reprezintă, prin urmare, o garanția formală. Utilizatorul își asumă răspunderea pentru utilizarea produsului, având grijă să încerce, în prealabil, caracteristicile acestuia. Este interzisă, chiar și numai parțial, producerea după fișele noastre tehnice. Datele se referă la standardele în vigoare editate în 2013. Societatea își rezervă dreptul de a le modifica, fără preaviz.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.