Decalc FC 01 - 1L - Detergent puternic acid

Preț cu TVA 40,00 lei

Availability: in stock

SKU: L

Detergent puternic acid
Pentru îndepărtarea resturilor persistente de șantier

DECALC  FC 01 - Detergent puternic acid

Pentru îndepărtarea resturilor persistente de santier

DESCRIERE

DECALC este un decapant acid concentrat pentru eliminarea resturilor de șantier din materiale rezistente la acizi cum ar fi: lut prelucrat manual și la mașină, clincher din amestec brut, gresie, porfir, cărămizi și produse similare.

Spre deosebire de acizii neinhibați, nu corodează straturile pradoselilor sau finisajele și nu generează vapori nocivi.

 MOD DE UTILIZARE

 Diluați în apă rece de la 1:3 la 1:6, în funcție de porozitatea materialului și de stratul de murdărie ce trebuie îndepărtat. Întindeți soluția pe suprafețe mici și curățați cu ajutorul unui monodisc corespunzător sau cu o perie cu peri aspri. După ce suprafața este curată, adunați resturile în urma spălării cu un aspirator de lichide sau cu ajutorul unor cârpe, apoi clătiți cu grijă și din abundență. În caz de materiale foarte absorbante, udați suprafața înainte de spălare. 

 PRECAUȚII
Evitați utilizarea pe suprafețe care nu sunt rezistente la acizi, în special marmură, pardoseală tip mozaic, calcar și aglomerate de ciment. Protejați suprafețele de lemn sau rășină. Dacă aveți dubii, efectuați întotdeauna o probă de compatibilitate într-un unghi ascuns. Nu amestecați cu clor.
APLICARE
Apox. 10/20 mp/l (în funcție de tipul de material și de murdăria ce trebuie îndepărtată)
AMBALAJ
Sticle de 1 l – 12 buc.
Canistre de 5 l – 4 buc.

PROPRIETĂȚILE FIZICE ȘI CHIMICE

Culoare

Albastru

Miros

Parfumat

Densitatea relativă

1.045 ± 0.01g/ml

pH

1

Biodegradabilitatea

> 90%

Solubilitate

completă în orice raport

Depozitarea

12 luni în recipientele originale sigilate și la o temperatură cuprinsă între + 10 ° C și + 25 ° C

AVERTISMENTE


REGULAMENTUL (CE) NR. 648/2004:: <5% agenți tensioactivi neionici, tensioattivi cationic, parfum, hexyl cinnamaldehyde, limonene. Conţine: hydrochloric acid.
Nu aruncați în mediul înconjurător. Pe lângă bunele practici de lucru, înainte de aplicarea produsului, vă rugăm să citiți și fișele de securitate, disponibile pe site-ul nostru www.federhomecare.it sau la cerere, la distribuitorul local, precum și instrucțiunile de pe ambalaj. Nu depozitați produsul la temperaturi sub 10 ° C. Nu ne asumăm răspunderea pentru modificările aduse produsului sau pentru eventualele daune rezultate din utilizarea necorespunzătoare sau eronată a acestuia. Indicațiile pe care le furnizăm cu privire la caracteristicile produsului și modul de utilizare a acestuia provin din rezultate ale unor teste aprofundate de laborator și tehnice. Cu toate acestea, nefiind posibilă producerea altor elemente de decizie privind modul de utilizare a produselor, informațiile respective nu trebuie considerate ca obligatorii și nu reprezintă, prin urmare, o garanția formală. Utilizatorul își asumă răspunderea pentru utilizarea produsului, având grijă să încerce, în prealabil, caracteristicile acestuia. Este interzisă, chiar și numai parțial, producerea după fișele noastre tehnice. Datele se referă la standardele în vigoare editate în 2013. Societatea își rezervă dreptul de a le modifica, fără preaviz.

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.