Kit Be Nano 2 - Impermeabilizant pentru tesaturi

Preț cu TVA 95,00 lei

Availability: in stock

SKU: Buc

BE NANO 2 Micro și nanotehnologii pentru casa ta
Impermeabilizant pentru țesături
Draperii de soare, umbrele, umbrele de soare, pânze gazebo, îmbrăcăminte și încălțăminte de lucru, vânătoare, pescuit și sportive, tapițerie auto, camping și nautică

Descriere: Un eficient impermeabilizant hidrorepelent nano/micromolecular ideal pentru toate țesăturile, naturale sau mixte, noi sau folosite și piei de căprioară. Nu creează pelicule, nu modifică culoarea și aspectul vizual, nu lasă halouri și păstrează nemodificată transpirația.

Unde se aplică: Draperii de soare, umbrele, umbrele de soare, finisaje gazebo, țesături de mobilier și mochete, îmbrăcăminte și încălțăminte de lucru, vânătoare, pescuit și sportive, tapițerie auto, camping și nautică. Protecție și durată maximă în timp.

Cum se aplică: Pulverizați TRATTAMENTO NANO 2 direct pe suprafețe uniform, de preferat pe partea supusă intemperiilor. O singură aplicare respectând administrarea indicată este suficientă pentru a face țesăturile și pieile de căprioară hidrorepelente pentru o perioadă îndelungată.

Precauții: Folosirea detergenților diminuează efectul hidrorepelent. Protecția maximă se obține după 24 de ore de la tratament. Verificați eficacitatea pe o suprafață mică, înainte de a efectua tratamentul complet (unele fibre sintetice nu reacționează cu produsul).

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.