All for Joomla All for Webmasters

Kit Be Nano 3 - pentru bucatarie

Review(s) |

Disponibilitate: În stoc

BE NANO 3 Micro și nanotehnologii pentru casa ta
Hidro-oleorepelent pentru blaturi de bucătărie, învelișuri și mese
Mozaicuri, cărămidă, piatră, marmură, granit și lemn de grădină
Preț cu TVA 115,00 lei

Descriere: Microsoluție hidro-oleorepelentă pentru impermeabilizarea blaturilor de bucătărie, a învelișurilor și meselor absorbante. Nu formează pelicule, dar protejează eficient împotriva grăsimilor și lichidelor. Penetrează în profunzime și durează timp îndelungat (până la 10 ani).

Unde se aplică: blaturi de bucătărie, învelișuri și mese din mozaic, cărămidă, piatră, marmură, granit și altele asemenea.

Cum se aplică: Pe suprafețele degresate cu PULITORE NANO 3 și uscate, pulverizați TRATTAMENTO NANO 3 și întindeți-l uniform cu cârpa aferentă din țesătură nețesută. Așteptați să se usuce complet și aplicați a doua mână. După cel puțin 4 ore eliminați eventuale excese (striații și/sau opacizări) cu buretele neabraziv uscat. Pentru întreținere va fi suficient un foarte bun detergent, ca SGRASSATORE NANO 21 al nostru/DEGRESANT NANO 21.

Precauții: Atenție să nu spălați în primele 24 ore după tratament. Când este necesar se poate reaplica în aceleași moduri (nu formează pelicule, nu este necesară îndepărtarea vopselei). Nu utilizați alcool și, pe marmură, substanțe acide.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.