All for Joomla All for Webmasters

Kit Be Nano 5 - tratament pentru baie

Review(s) |

Disponibilitate: În stoc

BE NANO 5 Micro și nanotehnologii pentru casa ta
Soluție pentru protecție și luciu pentru blaturi și învelișuri de baie
Marmură, granit, travertin, piatră și plăci gresie și faianță absorbante
Preț cu TVA 115,00 lei

Descriere : Tratament permanent pentru protecție și luciu pentru blaturi și învelișuri de baie. Previne formarea petelor și halourilor datorate apei calcaroase, săpunurilor, cosmeticelor și altor produse de uz comun.

Unde se aplică: Marmură, granit, travertin, piatră și plăci gresie și faianță absorbante.

Cum se aplică:

Faza 1 – bază hidro-oleorepelentă: cu suprafețele curate și uscate pulverizați produsul TRATTAMENTO NANO 5 și întindeți-l uniform cu cârpa aferentă din țesătură nețesută. După uscarea completă eliminați eventualele excese (striații și/sau opacizări) cu buretele neabraziv uscat alb.

Faza 2 – protecție de întreținere: după 24 ore aplicați puțină soluție protectivă LUCDANTE NANO 5/soluție pentru luciu pe cârpă moale necolorată, distribuiți-o uniform pe suprafață și lăsați să se usuce. Dacă preferați o strălucire mai mare, este suficient să neteziți cu o cârpă moale și uscată. Baza hidro-oleorepelentă va rămâne neafectată mulți ani.

Precauții: Acetona pentru unghii, alcoolul sau parfumurile foarte alcoolizate pot afecta sau albi protecția de întreținere, caz în care îndepărtați protecția cu un decerant pe bază de apă și reaplicați-o fără a fi nevoie să repetați tratamentul de bază. Nu exagerați în utilizare pentru a nu crea acumulări inestetice și pelicule.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.