Pentru comenzi sunati la nr de telefon 0745587777 sau email: comenzi@ponticstones.ro

Latest products

STRONG FC61 - Curatare pentru rosturi

Preț cu TVA 39,00 lei

Availability: out of stock

SKU: bidon 75 ml

Produs de curățare pentru îmbinări (rosturi)

FC61 STRONG
Produs de curățare pentru îmbinări (rosturi)

DESCRIERE

STRONG este un detergent ideal pentru curățarea îmbinărilor din pardoseli și a finisajelor din gresie emailată, gresie lustruită, ceramică, plăci arse o singură dată și suprafețe din piatră. Solubilizează murdăria și facilitează îndepărtarea acesteia fără a altera culoarea chitului sau fără a ataca emailul.

MOD DE UTILIZARE

Produs gata pentru a fi utilizat prin pulverizare pe îmbinarea ce trebuie curățată. Lăsați să acționeze timp de câteva minute, apoi frecați cu o perie de nylon sau cu un burete abraziv, după care clătiți cu apă.

PRECAUȚII

Nu utilizați pe pardoseli tratate cu ceară.

AMBALAJ

Sticle de 750 ml spray – 12 buc

PROPRIETĂȚILE FIZICE ȘI CHIMICE

Starea Fizică - Lichid
Culoare - Galben
Miros - Caracteristic
Densitatea relativă - 1,020 ± 0.01 g/ml
pH - 11
Depozitarea - 12 luni în recipientele originale sigilate și la o temperatură cuprinsă între + 10 ° C și + 25 ° C
Biodegradabilitatea > 90%

AVERTISMENTE

REGULAMENTUL (CE) NR. 648/2004: <5% fosfati, tensioactivi anionici, tensioactivi neionici, sapun; Limonene.
Nu aruncați în mediul înconjurător. Pe lângă bunele practici de lucru, înainte de aplicarea produsului, vă rugăm să citiți și fișele de securitate, disponibile pe site-ul nostru www.federhomecare.it sau la cerere, la distribuitorul local, precum și instrucțiunile de pe ambalaj. Nu depozitați produsul la temperaturi sub 10 ° C. Nu ne asumăm răspunderea pentru modificările aduse produsului sau pentru eventualele daune rezultate din utilizarea
necorespunzătoare sau eronată a acestuia. Indicațiile pe care le furnizăm cu privire la caracteristicile produsului și modul de utilizare a acestuia provin din rezultate ale unor teste aprofundate de laborator și tehnice. Cu toate acestea, nefiind posibilă producerea altor elemente de decizie privind modul de utilizare a produselor, informațiile respective nu trebuie considerate ca obligatorii și nu reprezintă, prin urmare, o garanția formală. Utilizatorul își asumă răspunderea pentru utilizarea produsului, având grijă să încerce, în prealabil, caracteristicile acestuia. Este interzisă, chiar și numai parțial, producerea după fișele noastre tehnice. 
Datele se referă la standardele în vigoare editate în 2013. Societatea își rezervă dreptul de a le modifica, fără preaviz

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.